Directeur

CBS Immanuël

WTF 0,5
Vanaf 1 augustus 2022
Plaats Lopikerkapel

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor kinderen?

De leerlingen van onze hechte, kleine dorpsschool zoeken jou!

Onze school

De Immanuelschool is een protestants-christelijke basisschool met ongeveer 60 kinderen uit Lopikerkapel en het naburige dorpje Uitweg. De kinderen krijgen les in een combinatiegroep, waarbij twee leerjaren bij elkaar in de klas zitten. De school is kleinschalig en iedereen kent elkaar. Dit komt de positieve sfeer op school ten goede. Kinderen voelen zich veilig en vertrouwd en gaan met veel plezier naar school.

Op de Immanuelschool staat de brede ontwikkeling van kinderen centraal. Goede uitleg en oefenen met rekenen, taal en lezen blijven belangrijk, maar kinderen leren ook door zelf te doen, te onderzoeken en te ontwerpen. Ze krijgen hierdoor zelfvertrouwen en ontdekken waar ze goed in zijn. Met een breed aanbod motiveren we kinderen tot leren op het niveau dat bij het kind past.

Het team

De Immanuel heeft een enthousiast team dat met hart en ziel onderwijs voor de kinderen verzorgt. Met elkaar kijken we hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en wat we van elkaar kunnen leren. Wat hebben kinderen nodig en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk aan tegemoetkomen? Dat staat bij ons centraal. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen.

We hebben een extra onderwijsassistent die collega’s ondersteunt bij het geven van instructie aan verschillende groepen. Ook valt deze onderwijsassistent in bij ziekte of verlof van een collega.

Jouw kracht

Wij zoeken een schooldirecteur die bewust kiest voor het protestants-christelijk onderwijs. Samen met de collega’s van onze andere scholen wil je het protestants-christelijk onderwijs in onze regio versterken. Je hebt de opleiding Schoolleider Primair Onderwijs met succes afgerond of je bent bereid om deze te volgen. Verder heb je aantoonbare kwaliteiten op het gebied van leidinggeven en beschik je over een heldere onderwijskundige en pedagogische visie.

Wat wij je bieden

We bieden je een inspirerende functie, waarbij een uitdagend beroep wordt gedaan op je competenties. Als schooldirecteur heb je geen lesgevende taken en word je ondersteund door een administratief medewerker. Ook vanuit het bestuurskantoor mag je goede professionele begeleiding verwachten en maandelijks een collegiaal Directie Overleg. Verder bieden we je een passend salaris conform het functiehuis van TriVia en een volwaardig pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Loop op dinsdag of donderdag eens binnen op onze school voor een gesprek met de huidige directeur of neem voor meer informatie contact op met Coby Korevaar, lid college van bestuur van TriVia, tel. 0183-609440. Ook kun je onze websites bezoeken: www.triviascholen.nl en www.immanuelschoollopikerkapel.nl.

Stuur een sollicitatiebrief naar: Coby Korevaar, jkorevaar@triviascholen.nlof solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Logo Immanuel DEF
09_immanuel-40

CBS Immanuël

  • Kapelsepad 20a
  • 3412 KM Lopikerkapel

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer