Directeur

CNS Herédium

WTF Van 0,5 tot 0,5
Vanaf 1-8-2024 of zo spoedig mogelijk daarna
Plaats Zijderveld

Wil jij bijdragen aan eigentijds onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

Basisschool Herédium is een open protestants-christelijke basisschool in Zijderveld met 85 leerlingen. We ontvangen kinderen uit en rondom het dorp. Iedereen die onze identiteit respecteert, is van harte welkom. Op onze school voelt iedereen zich snel thuis en kan elk kind zichzelf zijn. Wij vinden het belangrijk om de verhalen uit de Bijbel te vertellen en uit te dragen wat ze kunnen betekenen in je leven. Wij bieden eigentijds onderwijs met moderne leermiddelen en onderwijs op maat met zorg voor iedereen. Dat doen we in een veilige leeromgeving waarin we elkaar respecteren. We spelen, werken en leren met hoofd, hart en handen.

Het team

Wij vormen een gemêleerd, hecht team en de meesten van ons werken al langere tijd met elkaar samen. Het team staat open voor vernieuwing en werkt met veel enthousiasme en plezier. We zoeken verbinding met elkaar om elkaars expertise optimaal te benutten. Er is veel onderling overleg en lessen worden samen voorbereid. We volgen de ontwikkelingen van het onderwijs en spelen in op vernieuwingen. Kindgerichtheid en plezier staan bij ons centraal.

Jouw kracht

Wij zoeken een schooldirecteur die bewust kiest voor het protestants-christelijk onderwijs. Samen met de collega’s van onze andere scholen wil je het protestants-christelijk onderwijs in onze regio versterken. Je hebt de opleiding Schoolleider Primair Onderwijs met succes afgerond of je bent bereid om deze te volgen. Verder heb je aantoonbare kwaliteiten op het gebied van leidinggeven en beschik je over een heldere onderwijskundige en pedagogische visie.

Wat wij je bieden

We bieden je een inspirerende functie, waarbij een uitdagend beroep wordt gedaan op je competenties. Als schooldirecteur heb je geen lesgevende taken en word je ondersteund door een administratief medewerker. Ook vanuit het bestuurskantoor mag je goede professionele begeleiding verwachten en maandelijks een collegiaal Directie Overleg. Verder bieden we je een passend salaris conform het functiehuis van TriVia en een volwaardig pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Loop op dinsdag of donderdag eens binnen op onze school voor een gesprek met de huidige directeur of neem voor meer informatie contact op met Coby Korevaar, lid college van bestuur van TriVia, tel. 0183-609440. Ook kun je onze websites bezoeken: www.triviascholen.nl en www.cnsheredium.nl.

Stuur een sollicitatiebrief naar: Coby Korevaar, jkorevaar@triviascholen.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

CNS Herédium logo
StudioHeartbeat_Heredium_Zijderveld-24

CNS Herédium

  • Schoolstraat 3
  • 4122 GA Zijderveld

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer