Leerkracht groep 1-2

CBS Eben-Haëzer Polsbroek

WTF Van 0,4 tot 0,8
Vanaf 1-8-2023
Plaats Polsbroek

Wil jij bijdragen aan toekomstgericht onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

CBS Eben Haëzer is een echte dorpsschool voor protestants-christelijk onderwijs in Polsbroek en telt zo'n 115 leerlingen. Met iedereen die bij de school betrokken is, willen wij de kinderen een leuke, leerzame en zorgeloze basisschooltijd geven.

We bieden onderwijs dat aansluit bij de onderwijsbehoeften van elk kind. Zo kan ieder kind groeien en de volgende stap in zijn eigen ontwikkeling maken. Op de Eben Haëzer vinden we toekomstgericht leren belangrijk. Naast een goede basis in rekenen, taal en lezen besteden we ook aandacht aan creativiteit, kunst en cultuur. Een breed actueel aanbod motiveert de kinderen tot leren.

Het team

We hebben een enthousiast team, dat gedreven is om goed onderwijs te geven. De leerkrachten zijn betrokken en staan open voor elkaars gedachten en visie. De sfeer in het team is goed en het is dan ook een fijne school om te werken.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen?

Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor WTF 0,4 tot 0,8. De werkdagen worden in overleg vastgesteld. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Stefan van Ee of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0182-309248

e-mail directie.ehspolsbroek@triviascholen.nl

Direct solliciteren kan via onderstaand formulier, maar je kunt ook Stefan een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

polsbroek logo
EbenHaezer-2

CBS Eben-Haëzer Polsbroek

  • Heer Willem van Egmondstraat 1
  • 3415 PW Polsbroek

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer