Leerkracht groep 7

CBS De Rank

WTF Van 0,6 tot 1
Vanaf 19-8-2024
Plaats Meerkerk

Wil jij bijdragen aan uitdagend onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Rank is een protestants-christelijke basisschool, midden in Meerkerk. We bieden een veilige en uitdagende omgeving en zijn een groeiende school.

Vanuit onze christelijke identiteit zien we ieder kind als uniek en van waarde. Je mag zijn zoals je bent. We vinden een brede ontwikkeling belangrijk en kijken niet eenzijdig naar kinderen, want we doen ze tekort als we ons alleen op taal en rekenen focussen. Wij zorgen voor een breed aanbod en willen kinderen motiveren tot leren. De Rank is een Kanjerschool, want we willen dat de kinderen kanjers worden. We zetten Kanjerlessen in om de kinderen te leren voor zichzelf op te komen en leren hen dat het goed is om elkaar te helpen.

Het team

De Rank heeft een jong, enthousiast team dat stevig staat. Met elkaar kijken we hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en wat we van elkaar kunnen leren. Wat hebben kinderen nodig en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk aan tegemoetkomen? Dat staat bij ons centraal. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor WTF 0,6 - 1,0 in groep 7. In overleg met jou bepalen we op welke dagen je wilt werken. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Wineke van der Priem of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0183-351387

e-mail directie@cbsderankmeerkerk.nl

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Wineke een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

cbs de rank
Rank school

CBS De Rank

  • Blommendaal 6
  • 4231 DC Meerkerk

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer