Leerkracht groep 7 of groep 8

CBS Het Kompas

WTF 0,6
Vanaf 15-08-2022
Plaats Lexmond

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor kinderen?

De leerlingen van onze hechte dorpsschool zoeken jou!

Onze school

Het Kompas is een open protestants-christelijke basisschool met ongeveer 180 leerlingen. Iedereen die onze identiteit respecteert, is van harte welkom.Op de school staat een dynamische schooldag met ontdekkend en bewegend leren centraal. Onze leerlingen worden aangespoord zich te ontwikkelen, nieuwe dingen te ontdekken en grenzen te verleggen. We bieden een goed doordacht programma met duidelijke structuur, waarbij ieder kind de basisvaardigheden zo veel mogelijk op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. Kinderen komen graag naar school voor uitdaging en plezier.

Het team

Het Kompas heeft een betrokken, ervaren en enthousiast team. We zijn innovatief en staan open voor vernieuwing, maar we zijn ook zuinig op het goede en ontwikkelen daarop voort. Met elkaar goed onderwijs verzorgen is onze passie. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen en staan open voor contact met ouders. Samen zorgen we voor een goede ontwikkeling van het kind.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor een WTF van 0,6. Werkdagen zijn woensdag t/m vrijdag. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Jaco van Soest of loop eens binnen en voel je welkom. Tel. 0347-341237

/ e-mail directie@kompaslexmond.nl.

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Jaco van Soest een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

het kompas lexmond
Screenshot 2021-07-23 at 15.57.10

CBS Het Kompas

  • Gregoriuslaan 40
  • 4128 SZ Lexmond

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer