Leerkracht middenbouw

CBS De Regenboog

WTF 1
Vanaf 15-08-2022
Plaats Lopik

Wil jij bijdragen aan de talentontwikkeling van kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Regenboog is een protestants-christelijke basisschool, midden in het mooie dorp Lopik. Wij willen kinderen zelfvertrouwen meegeven. Om dat te bereiken hebben we ons onderwijs goed ingericht en sluiten we aan op de verschillende niveaus van kinderen.

Onze school maakt het verschil op het gebied van kunst en cultuur. Dit is een belangrijke pijler in het onderwijs. We organiseren jaarlijks vijf inspirerende talentenateliers, waarin we de vele disciplines aanbieden en kinderen nieuwe vaardigheden aanleren. We zetten Kanjerlessen in om het onderlinge vertrouwen te versterken en kinderen te laten ervaren dat het goed is om elkaar te helpen.

Het team

De Regenboog heeft een enthousiast, hecht team dat is gericht op leren en ontwikkelen. Voor elkaar zorgen en goed voor elkaar zijn vinden we erg belangrijk. We werken met plezier en willen op die manier het maximale uit elk kind halen. De werkwijze van stichting leerKRACHT helpt ons team te groeien als lerende organisatie. We hebben een professionele houding, werken veel samen, houden groepsbesprekingen en hebben goed zicht op de ontwikkelingen binnen de school.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor WTF 1. Parttime werken is mogelijk en je werkdagen worden dan in overleg bepaald. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Pieter van Dijk of loop eens binnen en voel je welkom. Tel. 0348-551406 / e-mail pietervandijk@triviascholen.nl.

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Pieter een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

lopik regenboog
03_Regenboog-36

CBS De Regenboog

  • Emmalaan 64
  • 3411 XJ Lopik

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer