Leerkracht middenbouw

CBS Ichthusschool

WTF Van 0,575 tot 0,575
Vanaf 19-8-2024
Plaats Hardinxveld-Giessendam

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wil jij kinderen een goede en gezellige schooltijd bieden?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Ichthusschool is een school voor protestants-christelijk onderwijs in Hardinxveld-Giessendam. We zijn een gezellige school waar zo’n 220 kinderen een warm en welkom onderdak vinden. We vinden het belangrijk dat kinderen zich evenwichtig kunnen ontwikkelen, met aandacht voor ‘hart, hoofd en handen’. We bereiden onze leerlingen zo goed mogelijk voor op hun deelname aan de maatschappij van nu en later. We bieden de kinderen thematisch onderwijs met uitdagende werkvormen waarin alle vakken een plaats krijgen. Zo geven we boeiend onderwijs, met speciale aandacht voor wetenschap en techniek.

Het team

Ons enthousiaste en ambitieuze team vindt het belangrijk dat kinderen toekomstgericht leren. Wij stimuleren de kinderen zich te ontwikkelen, waarbij we uitgaan van hun persoonlijkheid en mogelijkheden. Ons motto is dan ook: op ontwikkeling gericht.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling met een WTF van 0,5750 in een middenbouwgroep. Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Petra Grootendorst of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0184-613929

e-mail pgrootendorst@cbsichthushardinxveld.nl

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Petra een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Logo_Ichthus_zonder_HR-01
Ichthus school

CBS Ichthusschool

  • Pauwtjesmolen 55a
  • 3371RL Hardinxveld-Giessendam

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer