Leerkracht onderbouw

SmdB De Regenboog

WTF Van 0,6375 tot 1
Vanaf 1-8-2023
Plaats Hardinxveld-Giessendam

Wil jij bijdragen aan eigentijds onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Regenboog is een moderne protestants-christelijke basisschool in Boven-Hardinxveld met 250 leerlingen, verdeeld over 11 groepen. De school is een veilige plek, waar kinderen zich gezien voelen en kwalitatief goed onderwijs krijgen. De positieve sfeer draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen, dat zien wij terug in de resultaten, en daar zijn we trots op.

Wij bereiden kinderen voor op de maatschappij van morgen. We willen dat zij zich maximaal kunnen ontwikkelen op een manier die past bij de 21ste eeuw en gebruik kunnen maken van hun talenten. Dit doen we met een gemotiveerd team, de nieuwste lesmethodes en vakken die de maatschappij van morgen vraagt.

Het team

De Regenboog heeft een enthousiast, ambitieus team dat gericht is op ontwikkeling. Het is een mooie mix van jonge en ervaren collega’s. Met elkaar zoeken we ruimte voor verbeteringen, om op die manier goed onderwijs te verzorgen, want dat is onze passie. We leren van en met elkaar, zijn goed voor elkaar en werken nauw samen. We werken met plezier en willen op die manier het maximale uit elk kind halen.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We hebben plaats voor een leerkracht in de onderbouw. In overleg met jou kijken we in welke groep je het beste past. We bieden je een aanstelling voor minimaal een jaar. Bij goed functioneren wordt deze aanstelling altijd verlengd. De uren en werkdagen worden in overleg bepaald.

Interesse?

Neem contact op met Jaap-Joost Melse of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0184-612345

e-mail jj.melse@regenboog-hardinxveld.nl.

Direct solliciteren kan via onderstaand formulier, maar je kunt ook Jaap-Joost een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Logo DeRegenboog HV PNG
DeRegenboog-26

SmdB De Regenboog

  • Steek 2
  • 3372 XX Hardinxveld-Giessendam

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer