Onderwijsassistent

Rehobothschool

WTF 0,5125
Vanaf 3 oktober 2022
Plaats Hardinxveld Giessendam

Wil jij bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Rehobothschool is een protestants-christelijke basisschool in Hardinxveld-Giessendam met 400 leerlingen, verdeeld over 17 groepen. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Daar zet de Rehobothschool zich met grote deskundigheid en betrokkenheid voor in.

Onze kindgerichte aanpak draagt bij aan de goede kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met het predicaat GOED van de Onderwijsinspectie.

Het team

We hebben een hecht en enthousiast team. Alle medewerkers zorgen samen voor een goede sfeer. Dat merk je al bij de voordeur: het is gezellig in onze school. We doen ons werk met plezier! Het team wil op alle gebieden het beste eruit halen. Dat kan pas als het kind zich veilig voelt en gezien wordt. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor de leerkrachten. Voor iedereen is er ruimte om te groeien. Kleine of grote stappen, we gaan vooruit!

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en kun je samen met leerkrachten vormgeven aan een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je leerkrachten ondersteunen om hen professioneel te begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een tijdelijke aanstelling voor WTF 0,5125 van 3 oktober 2022 tot 10 februari 2023 als vervanging van een zwangerschapsverlof. Na deze periode kijken we samen met jou of er een andere plek beschikbaar is binnen TriVia. Je werkdagen worden maandag, dinsdag en vrijdagmorgen. Als deze dagen echt niet passend zijn kunnen we bespreken of er ook andere mogelijkheden zijn. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Lisette Boon of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0184-612942 / e-mail dir@rehobothschool.nl.

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Lisette een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

rehoboth
Rehoboth-73

Rehobothschool

  • Schoolstraat 4
  • 3371 AW Hardinxveld Giessendam

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer