Intern begeleider

CBS Immanuël

WTF Van 0,3 tot 0,5
Vanaf 1-8-2024
Plaats Lopikerkapel

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor kinderen?

De leerlingen van onze hechte, kleine dorpsschool zoeken jou!

Onze school

De Immanuelschool is een protestants-christelijke basisschool met ongeveer 60 kinderen uit Lopikerkapel en het naburige dorpje Uitweg. De kinderen krijgen les in een combinatiegroep, waarbij twee leerjaren bij elkaar in de klas zitten. De school is kleinschalig en iedereen kent elkaar. Dit komt de positieve sfeer op school ten goede. Kinderen voelen zich veilig en vertrouwd en gaan met veel plezier naar school.

Op de Immanuelschool staat de brede ontwikkeling van kinderen centraal. Goede uitleg en oefenen met rekenen, taal en lezen blijven belangrijk, maar kinderen leren ook door zelf te doen, te onderzoeken en te ontwerpen. Ze krijgen hierdoor zelfvertrouwen en ontdekken waar ze goed in zijn. Met een breed aanbod motiveren we kinderen tot leren op het niveau dat bij het kind past.

Het team

De Immanuel heeft een enthousiast team dat met hart en ziel onderwijs voor de kinderen verzorgt. Met elkaar kijken we hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en wat we van elkaar kunnen leren. Wat hebben kinderen nodig en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk aan tegemoetkomen? Dat staat bij ons centraal. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen.

We hebben een extra leerkracht die collega’s ondersteunt bij het geven van instructie aan verschillende groepen. Ook valt deze leerkracht in bij ziekte of verlof van een collega.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en vind je het fijn om met leerkrachten samen hier vorm aan te geven? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Heb je de opleiding voor Intern Begeleider gevolgd en bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor WTF 0,3. De werkdagen zijn in overleg vast te stellen. Wanneer je meer wilt werken als Intern Begeleider is dit te combineren met een andere vacature voor Intern Begeleider op de Wegwijzer in Hoogblokland (WTF 0,2). Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Annieke Slob of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 030-6881733

e-mail anniekeslob@triviascholen.nl.

Direct solliciteren kan via onderstaand formulier, maar je kunt ook Annieke een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Logo Immanuel DEF
Immanuel school

CBS Immanuël

  • Kapelsepad 20a
  • 3412 KM Lopikerkapel

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer