Leerkracht groep 3/4

CNS Herédium

WTF Van 0,425 tot 0,425
Vanaf juni 2024
Plaats Zijderveld

Wil jij bijdragen aan eigentijds onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

Basisschool Herédium is een open protestants-christelijke basisschool in Zijderveld met 85 leerlingen. We ontvangen kinderen uit en rondom het dorp. Iedereen die onze identiteit respecteert, is van harte welkom. Op onze school voelt iedereen zich snel thuis en kan elk kind zichzelf zijn. Wij vinden het belangrijk om de verhalen uit de Bijbel te vertellen en uit te dragen wat ze kunnen betekenen in je leven. Wij bieden eigentijds onderwijs met moderne leermiddelen en onderwijs op maat met zorg voor iedereen. Dat doen we in een veilige leeromgeving waarin we elkaar respecteren. We spelen, werken en leren met hoofd, hart en handen.

Het team

Wij vormen een gemêleerd, hecht team en de meesten van ons werken al langere tijd met elkaar samen. Het team staat open voor vernieuwing en werkt met veel enthousiasme en plezier. We zoeken verbinding met elkaar om elkaars expertise optimaal te benutten. Er is veel onderling overleg en lessen worden samen voorbereid. We volgen de ontwikkelingen van het onderwijs en spelen in op vernieuwingen. Kindgerichtheid en plezier staan bij ons centraal.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling in een combinatiegroep 3/4 voor de duur van een zwangerschapsverlof voor twee dagen per week. Wanneer dit verlof is afgelopen zorgen we voor een werkplek op een van onze scholen. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Jan Willem van Leeuwen of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0345-641767

e-mail directie@cnsheredium.nl

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Jan Willem een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

CNS Herédium logo
StudioHeartbeat_Heredium_Zijderveld-24

CNS Herédium

  • Schoolstraat 3
  • 4122 GA Zijderveld

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer