Leerkracht middenbouw

CBS Eben-Haëzer Benschop

WTF Van 0,425 tot 0,425
Vanaf 1-8-2024
Plaats Benschop

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wil jij bijdragen aan uitdagend onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Eben Haëzerschool is een open protestants-christelijke basisschool in Benschop met ongeveer 170 leerlingen. Met ons brede onderwijsaanbod kunnen wij alle kinderen binnen onze school op het juiste niveau begeleiden in hun ontwikkeling. Een stevige basis in rekenen, taal en lezen vinden wij belangrijk en dat zie je terug in de goede resultaten.

Door ervaringsgericht te leren, of te leren door doen, sluiten we zo dicht mogelijk aan bij de belevingswereld van kinderen. We trekken er met elkaar op uit, zodat we de leerstof ook écht ervaren. Daarbij leren we ontdekkend en onderzoekend, werken we samen en is er veel ruimte voor eigen initiatief.

Het team

De Eben Haëzer heeft een bevlogen, enthousiast team dat stevig staat. We zijn professionals en denken in kansen. Met elkaar kijken we hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en wat we van elkaar kunnen leren. We werken met plezier en vinden het belangrijk dat ieder kind zich optimaal ontwikkelt op zijn eigen niveau. Een positieve omgang met elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. Ook zijn we ambitieus en gaan we samen voor kwalitatief goed onderwijs.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor twee dagen per week, WTF 0,4250. Je werkdagen zijn maandag en dinsdag. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Henry van Beusekomof loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0348-451407

e-mail henryvanbeusekom@triviascholen.nl

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Henry een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Logo Eben Haezer
EH-B school

CBS Eben-Haëzer Benschop

  • Oranje Nassaustraat 12
  • 3405XK Benschop

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer