Leerkracht midden/bovenbouw

SmdB De Kandelaar

WTF Van 1 tot 1
Vanaf 1-8-2024
Plaats Ameide

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Wil jij bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Kandelaar is een eigentijdse, open protestants-christelijke basisschool in Ameide met 280 leerlingen. We zijn een moderne school, met kwalitatief goed en uitdagend onderwijs en met goede resultaten. Daar zijn we trots op en werken we samen hard aan.

We bieden een veilige omgeving, waarin wij de kinderen op een positieve manier benaderen. We zien dat het kinderen stimuleert, motiveert en zelfvertrouwen geeft. Dat willen we graag! Daarom zijn we ook Kanjerschool en is er een doorgaande lijn voor sociale vaardigheden van groep 1 t/m 8.

De Kandelaar werkt met het curriculum IPC, waarin doelgericht leren centraal staat. Bovendien is er aandacht voor zelfvertrouwen, begrip voor elkaar, ontdekken van eigen talenten en internationale ontwikkelingen.

Het team

We hebben een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is. Met elkaar willen we het onderwijs zo vormen dat we het kind in alle opzichten zien groeien. Het is belangrijk dat ieder kind zich optimaal ontwikkelt, met een goed gevoel naar huis gaat en zich gezien voelt. Als team bereiken wij dit met onze onderzoekende houding. We zijn gedreven en nemen initiatief als we ruimte zien voor verbeteringen. We durven met elkaar voor verandering te gaan.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen en wil je enthousiast aan de slag met IPC? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor WTF 1,0 in een van de groepen 5 t/m 8. Wanneer dit niet helemaal passend voor je is kunnen we altijd samen bespreken wat wel mogelijk is. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Wim Wilkens of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel. 0183-601601

e-mail directie@dekandelaarameide.nl.

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Wim een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Kandelaar 2
StudioHeartbeat_04_DeKandelaar-31

SmdB De Kandelaar

  • Liesveldweg 65
  • 4233HG Ameide

Solliciteer op deze vacature

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer